Къде спи вашия кокер?

Дискусии за поведението и обучението на малките кокери

Re: Къде спи вашия кокер?

Мнениеот Clara » Пет Юли 03, 2009 5:36 am

Клара в началото спеше върху одеало+малко юрганче. Това е през нощта. Иначе и до ден днешен спи в хола на дивана, ако има някой да й прави компания ;) Преди месец някъде й взехме легълце и в началото не искаше и да го погледне, но накрая започна да си го харесва и сега си спи в него ^^
Clara

Мнениеот vlubenyyyy » Пон Юли 06, 2009 8:11 pm

Моето куче се казва Спайк, сега е на 6месеца и е при мен от повече от 5месеца. А сега по темата. Когато взехме вкъщи Спайк, него го беше страх и постоянно скимтеше. На мен ми беше мъчно и затова го вземах при мен на леглото. Така го научих и къде да пишка, там където трябва, защото на малките кученца това им се налага много често (почти през 30мин.). Даже и сега когато порастна пак се намърдва вечер при мен в леглото. Но сега когато е топло през нощта ляга до леглото на паркета. Това е през нощта, а през деня си спи отново на земята на храдно. :)
vlubenyyyy

Мнениеот RAMONA » Пон Авг 31, 2009 7:53 am

Иска му се да спи при мен, но се опитвам да го науча да спи в кошчето си. Ще видим до колко ще успея...... :D
Кокерът е малко кученце,
но с дълги уши,
Има палаво дупенце
и прави много бели.
Може да е непослушко,
но ми е един, любим,
може да е неполсушко,
но ми е незаменим.
RAMONA

Мнениеот LStaley » Пон Авг 31, 2009 12:47 pm

Спи си в кошчето и чак сутринта идва при нас, хем да легне малко, хем да подседи че е гладен :)
LStaley

Мнениеот ilussion94 » Пон Авг 31, 2009 1:26 pm

Мъро като малък спеше на постелка. Но като порасна се изхитри и почна да ляга в единия ъгъл на холовата гарнитура. Сега спи на неговото си място на холовата гарнитура. А като се чуства застрашен ляга на постелката. :)
ilussion94

Мнениеот nii4eto » Нед Юли 04, 2010 2:03 pm

и моя Арчи обича много да спи при мен и тои е на 2 месеца и преди да заспи слиза в краката ми кадето имам много играчки и почва да си и грае и няма заспиване докато не се найграе сутринта се прибрах в 5 и нешто и тои беше заспал при мама но ме чу и дойде при мен и почна да си играе а на мен много ми се спеше ма няма шанс :Д и се опиитах да го сваля от леглото но той почва да лае и скимти :Д ма на мен чесно казано си ми е приятно че спи при мен той си ми е мойто бебе и см сагласна с xrisi95 и моя е такаа :D :D :D
nii4eto

Мнениеот poli25 » Пон Юли 26, 2010 11:05 am

моят рони спи до мен аз спя в хола на дивана а той на земята до мен, в леглото си изобщо неиска да легне незнам защо. Зимата пак само не на земята а върху мен
poli25

Мнениеот Tihomira » Нед Авг 22, 2010 8:59 pm

Моята Рита е на два месеца и спи къде ли не,само,ако аз я сложа в нейното легълце спи там,и то за малко,общо взето нощем се будим на около два часа,и е кошмар,това нормално ли е,и кога евентуално ще започне да спи повече време нощем?
Tihomira

Мнениеот xrisi95 » Пон Авг 23, 2010 10:15 am

Напълно нормално е да се буди.Все пак кучетата спят и през деня.
Ако искате да кажете,че се будите от скимтене-оставете я да си скимти и ще види,че няма да стане на нейното и пак ще се събужда,но няма да ви буди.
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот Iva » Вто Окт 19, 2010 8:11 am

Здравейте, Аксел е на 2 месеца и 10дни и спи на възглавницата ми...Всъщост обича да заспива като се рови в косата ми или направо се тръшва върху главата ми. Това не беше зле преди, но той става все по дебел :D .По рядко се тръшва върху мен, но все още се бута на възглавницата :D :D
Iva

Предишна

Назад към Поведение и обучение