Къде спи вашия кокер?

Дискусии за поведението и обучението на малките кокери

Къде спи вашия кокер?

Мнениеот bella » Съб Фев 21, 2009 7:13 pm

Здравейте,

бихме искале да коментираме върпорса къде спи вашия кокери? Нашата Белла спи при нас в кревата :D .

Поздрави!
bella

Re: Къде спи вашия кокер?

Мнениеот Eleonora » Чет Фев 26, 2009 11:52 am

Като беше бебе Лейди спеше в кошче и това беше нейната "крепост".МНого и харесваше да седи там.Но като попорасна се изхитри .В къщи от всяка стая се излиза на една голяма тераса и лятото вратата на хола (където тя спеше)беше все отворена.Първо Лейди започна всяка сутрин към 4:00 часа да идва и да скимти на нашата врата и ния я взимахме за по час два докато станем,после започна да го прави още вечерта щом я оставим самичка :):):) и така по пътя на успеха :) Сега спи между нас и то под юргана .Много е интересно поведението когато отидем някъде на почивка и има две отделни легла.Тогава тя полудява,скача ту на едното,ту на другото явно показва че не и е приятно и накрая не ляга при никои от нас а на земята (което не е обичайно за нея) :):):)Явно за да не се разсърди никои от нас :) Аз така си го обяснявам
Eleonora

Мнениеот xrisi95 » Сря Апр 01, 2009 9:18 am

Вики спи при мен на леглото.Ако я изгоня към 5 или 6 пъти се кротва.На леглото ми има 2 възглавници-една за мен и една за нея :lol: но по някой път ляга посредата и аз трябва да се сгъчкам :evil:
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот Backo » Пет Апр 10, 2009 8:48 am

Сузи спи в коридора , където си има мекичко креватче . За сега не е скимтяла или искала да спи при някой , но има време ще видя какво ще реши. Ако има намерения да спи в някоя стая в моята има още един свободен креват :lol:
Backo

Мнениеот Ema » Вто Апр 28, 2009 11:25 pm

Kato ema beshe malka obichashe da spi pod legloto v spalnya, opitah da ya ucha da spi na neitono leglo, tya si ima malko leglo, no taka i ne stavashe, Ne znam zashto, sega mnogo obicha svoyato leglo, kanya ya da spi s men ne idva byaga kam legloto si, i sutrin v 7 idva da me sabujda da ya razhoya. Kato sam yadosana na nega vednaga byaga kam legloto si, mislya che tam se chustva bezopasnost.
Ema

Мнениеот LStaley » Сря Апр 29, 2009 8:36 am

2 поредни вечери спа в краката ни между мен и приятелката ми, но снощи вече си спа на местенцето (легълце с дюшече) и беше много послушен :) чак сутринта в 7 дойде при нас малко да се гушка :)
LStaley

Мнениеот Eleonora » Сря Апр 29, 2009 10:58 am

ЕЕЕ браво.Това е добре че спинка самичко :)А Васко това е норнално.За тях леглото е като за нас къща.Тяхната крепост.Като малка Лейди (още когато спеше в кошчето си) като направеше някоя беля или ако и се скатане и тя бързо се прибираше в коша:)Все едно че не мога да я взема от там ,но беше много весело :)
Eleonora

Мнениеот sweety94 » Вто Юни 30, 2009 7:40 pm

Ричи си спинка в кошче,самичък и много му харесва-винаги,когато му се доспи си влиза в него! ;)
sweety94

Мнениеот lady » Чет Юли 02, 2009 9:47 am

Лейди е на 2 месеца и въпреки че има собствено легло спи при мен на моята възглавница иначе до мен не може задължително трябва да е на възглавницата ми
lady

Мнениеот siat » Чет Юли 02, 2009 6:54 pm

И Арън си има легло , но рядко го използва за спане. Спи в спалнята долу направо на паркета под пердето. Но като се наспи към 6 часа сутринта се качва на спалнята или по -точно върху възглавниците ни и ако не се правим на заспали купона започва.
siat

Следваща

Назад към Поведение и обучение