Защо си взехте кокер?

Тук бихме искали да съберем информация, която да е полезна за всички, които искат да си закупят кокер

Re: Защо си взехте кокер?

Мнениеот poli25 » Пон Юли 26, 2010 11:12 am

Ами аз щях да си взема голдън но един път почнах да разглежда породи кучета и попаднах на кокери. много ми хареса тази порода и реших да си взема кокер вместо голдън
poli25

Мнениеот zlatabani4ka » Вто Окт 26, 2010 2:08 pm

Взех си кокер защото е див, има характер, игрив, добър е с деца, обичлив, умен, изглежда супер и най-вече защото детското ми куче беше такова и не можех да го забравя- толкова игри сме играли, толкова съм го мачкала, обличала, решите, фризирала (как ме е понесло)и изведнъж като го няма осъзначаш колко са страхотни (което не пожелавам на никой)!
www.dnevnik.mukki.net
[img]http://pctf.pitapata.com/dYapp3.png[/img]
[img]http://line.romanticcollection.ru/an/10_30b_4BC8C1C0_LGLaLrLy_0.gif[/img]
zlatabani4ka

Мнениеот djidji06 » Пет Дек 03, 2010 11:00 pm

Аз нямах претенции за породата,когато си избирахме куче.Но сега наистина мисля,че кокерът е най милото животно.Всяка сутрин докато си отворя очите ме засипва с безброй целувки.Толкова са весели,игриви.Имат такава сладка муцунка.А моят кокер никога не спира да маха с опашка.Много са любвеобилни.Нямам думи да ги опиша,но съм сигурна ,че всеки,който има такова съкровище в къщи разбира и без думи. :D :D :D :D :D
djidji06

Мнениеот ka737o » Сря Дек 15, 2010 2:54 pm

ние много си приличме по характер и по външен вид аз много обичам да съм навън както тя аз като ми доскучае-навън с Шери. Тази порода кучета нито са огомни пазачи нито декоративни фъстъчки и фъстъчковци (нокога не съм ги харесвала)

КОКЕРИТЕ СА КУЧЕТА С ХАРАКТЕР
Кучето-най вярното четириного
ka737o

Мнениеот Bucksy » Нед Дек 26, 2010 9:02 pm

Май тая с Йоркширския плъшок спря д пише :D
Много ме изкефи тва "намерих си друг форум с мили хора които мислят че Йоркширския териер е най-красивата порода на света"
А иначе Бъкс... взехме си кокер, защото и предишното беше кокерче, а и защото искахме средно куче, първо се бях спряла на Джак Ръсел териер, ама ни се стори дребничко
Bucksy

Мнениеот maimunka » Съб Мар 05, 2011 5:47 pm

Аз си взех кокер,защото много ми допада и като характер и като вънщност.Преди имах един приятел дето имаше кокер.Много обичах това куче и така се влюбих и в самата порода.
maimunka

Мнениеот scuba » Нед Мар 06, 2011 10:23 am

Взех си кокер, защото преди това имах ирландски сетер :-) Сега живея в апартаметн и не мога да си позволя да мъча сетера... за тва си взех "малък" сетер :-)
scuba

Предишна

Назад към Закупуване на куче