Защо си взехте кокер?

Тук бихме искали да съберем информация, която да е полезна за всички, които искат да си закупят кокер

Re: Защо си взехте кокер?

Мнениеот krassy » Нед Авг 09, 2009 2:12 am

Миличка crici, след като искаш йоркширски териер и ти харесва повече от кокера просто си намери друг сайт и спри да пишеш в този. Защото този е за хора, които смятат, че кокерите са най-прекрасните кучета.
Ако кучето ти мисли, че си най-добрия на света, друго мнение не търси!
krassy

Мнениеот sweety94 » Нед Авг 09, 2009 6:50 pm

crici написа:
sweety94 написа:ХаХаХа!!!Йоркширски териер?????БОЖЕ!Тва е толкова смотано и грозно!
ei wij kakwo siat e praw uor6ira ne e smotano i grozno ku4e za men e nai sladkoto ku4e na sweta moje oswen towa da si go obli4a6 da go gu6ka6 oswen towa si ostawa takowa sladko bebe prosto si izklu4itelno NEprawa kato kazwa6 takiwa glubosti !!! na men uor6irskite terieri mi hareswat powe4e ot kokerite oba4e ne kazwam 4e sa smotani i grozni oswen towa wseki s wkusa si ti si ujasno gruba !!! towa sa tolkowa mili jivotni i krasiwi !! a i az ne goworq za uork6ir a za mini uork6ir tooi e o6te po maluk i dobri4uk dulji6 mi izwinenie

Ей,пикло,ще си пиша квото си искам!Всеки има право на мнение и още не се е родил човекът,който да ми забранява да го изказвам!Айде взимай си го тоя сбирток и се разкарай от този форум,защото очевидно не си особено компетентна по въпросите разглеждани тук!
sweety94

Мнениеот xrisi95 » Пон Авг 10, 2009 9:18 am

crici написа:то4но така ве4е си намерих форум в които вси4ки мислят 4е мини уорк6ира е наи сладкото и мили4ко ку4е на света 8-) но никои от вас не можа да ме накара да спра да пи6а и в този форум 6те пи6а когато си искам тук и на вси4ки останали форуми е приятно ми бе6е 4АО :D :) :P

модератора може ;)
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот sweety94 » Пон Авг 10, 2009 8:27 pm

xrisi95 написа:
crici написа:то4но така ве4е си намерих форум в които вси4ки мислят 4е мини уорк6ира е наи сладкото и мили4ко ку4е на света 8-) но никои от вас не можа да ме накара да спра да пи6а и в този форум 6те пи6а когато си искам тук и на вси4ки останали форуми е приятно ми бе6е 4АО :D :) :P

модератора може ;)

И се надявам съвсем скоро да и забрани достъпа до форума!Тая малка,комплексирана,лигла не е за този сайт!
sweety94

Мнениеот Clara » Сря Авг 12, 2009 12:23 am

Хайде стига де... Нито вие сте прави, че се нахвърлихте така за йоркширските териери, нито пък тя е права.
crici, щом ти харесва тази порода, много се радвам за теб и се надявам да си вземеш кученце, което да те радва много дълго.
Нека започнем да се държим като пораснали хора и да спрем да се заяждаме един с друг за глупости.
Clara

Мнениеот sweety94 » Сря Авг 12, 2009 7:23 pm

Ми аз повече няма да се занимавам с тва комплексирано дете!Очевидно няма да успея да и налея мозък в празната глава!Този форум е за стопани и бъдещи стопани на кокерче,за хора,които мислят,че тази порода е най-прекрасната,че представтелите и са най-умните,красиви и забавни животинчета,и не е тук мястото неква глупава дрисла да си избива комплексите!Да си го купува тва куче и да не ни занимава повече!
sweety94

Мнениеот LStaley » Сря Авг 12, 2009 9:31 pm

Clara написа:Нека започнем да се държим като пораснали хора...

Клара, извинявай много (права си) ама къде ги видя порасналите хора... скивай ги кой набор са след ника и разбери за кой ученически бой става дума...
Верно спрете се, crici ще я баннем, ще говоря с админа, но сега са на море...
Просто не и обръщайте внимание и тя сама ще спре да пише залухавата девучка :)
LStaley

Мнениеот freezy » Чет Авг 13, 2009 2:00 pm

Напоследък много взехме да й обръщаме внимание на crici, май само със нея се занимаваме. LStaley има право хайде игнорирайте я ако можете и рано или късно ще спре момичето.
freezy

Мнениеот oldspice66 » Пон Юни 07, 2010 4:13 pm

От 30 години гледам кучета. Отглеждал съм Немска овчарка, Пудел, Сетер, 16 години гледах един изключителен мелез, а сега си имам Кокер. Всъшност сега си имам МОЕТО куче.
Кокера е едно от интелигентните кучета и се подава много лесно на дресировка. Не е необходимо да си груб с него, достатъчно е да си постоянен и спокоен. Не е от кучетатат които изискват много място и хигиената му също е лесна работа. Сега когато на пазара има всякакви храни и този проблем отпада. Изключително привързан и забавен е. Не е агресивен към деца и хора , а по принцип и с кучетата е дружелюбен. Красив е особено когато се полагат грижи за козината и хигиената на животното. Много експресивен и весел нрав (понякога беладжия ;) ).
Бих могъл да изредя поне още толкова причини за избора на Кокер, но мисля че и това е достатъчно. В крайна сметка всеки си избира такова куче, каквото смята, че е най-подходящо за него.
oldspice66

Мнениеот nii4eto » Съб Юли 10, 2010 11:36 am

аз си взех кокер защото са моного учарователни кученца а и са подходящи за апартаамент.запалих се по тазаи порода от една приятелка има такова кученце и мн ми хареса и реших да си взема и аз :) това е моята истрия
nii4eto

ПредишнаСледваща

Назад към Закупуване на куче