crici написа:ei wij kakwo siat e praw uor6ira ne e smotano i grozno ku4e za men e nai sladkoto ku4e na sweta moje oswen towa da si go obli4a6 da go gu6ka6 oswen towa si ostawa takowa sladko bebe prosto si izklu4itelno NEprawa kato kazwa6 takiwa glubosti !!! na men uor6irskite terieri mi hareswat powe4e ot kokerite oba4e ne kazwam 4e sa smotani i grozni oswen towa wseki s wkusa si ti si ujasno gruba !!! towa sa tolkowa mili jivotni i krasiwi !! a i az ne goworq za uork6ir a za mini uork6ir tooi e o6te po maluk i dobri4uk dulji6 mi izwineniesweety94 написа:ХаХаХа!!!Йоркширски териер?????БОЖЕ!Тва е толкова смотано и грозно!
crici написа:то4но така ве4е си намерих форум в които вси4ки мислят 4е мини уорк6ира е наи сладкото и мили4ко ку4е на света но никои от вас не можа да ме накара да спра да пи6а и в този форум 6те пи6а когато си искам тук и на вси4ки останали форуми е приятно ми бе6е 4АО
xrisi95 написа:crici написа:то4но така ве4е си намерих форум в които вси4ки мислят 4е мини уорк6ира е наи сладкото и мили4ко ку4е на света но никои от вас не можа да ме накара да спра да пи6а и в този форум 6те пи6а когато си искам тук и на вси4ки останали форуми е приятно ми бе6е 4АО
модератора може
Clara написа:Нека започнем да се държим като пораснали хора...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта