Лаенето на кученцето!?

Re: Лаенето на кученцето!?

Мнениеот nii4eto » Нед Юли 04, 2010 8:33 pm

аз немога да му кажа да слиза защото е прекаленомалак и неможе :Д:Д иначе ще се постарая да го обуча като добро и вазпитано куче а твоето куче каква порода е . : :P :P :P xrisi95
nii4eto

Мнениеот xrisi95 » Нед Юли 04, 2010 9:04 pm

Все пак и да порасне няма да те разбере ако му кажеш да слиза освен ако не му го покажеш.
Не го качвай на леглото нека да си скимти.Ще скимти ден-два ще види,че няма то да командва и ще се откаже.
Това е форум кокери все пак ;)
Вики се води бг :D английски кокер. т.енещо улично кръстосано с кокер,а кокера после кръстосан с кокер и после със сетер и после пак с кокер... :D
Кучето е най-добрия приятел на човека!
●๋: {Вики} ●๋:
xrisi95

Мнениеот Niki » Нед Дек 11, 2011 7:22 am

Здравейте. От 3 седмици и нашето семейство вече има още един член - кокерче, на 13 ще стане на 2 месеца.
Много е забавен и игрив. Вече свикнахме едни с други, забелязвам, че изгражда и навици. Само дето е (ако мога така да се изразя) хиперактивен след сън - скача, хапе и вилнее из апартамента като торнадо. Иска ми се да започне да излиза навън за кратко, да изразходва енергия. Синът ми също няма търпение да започнат да излизат. Та въпроса ми е, дали когато е слънчево и топло на обяд може да го извеждаме за кратко?
Niki

Мнениеот Niki » Чет Дек 15, 2011 9:47 pm

Хора, помагайте...
Малкото дяволче хапе непрекъснато и уж играе, но напоследък взе да ръмжи и да лае :(
Иначе маха весело с опашка, но например като вземе някой играчка я захапва здраво, ръмжи и я тръска с глава във всевъзможни посоки, все едно е хванал плячка. Това поведение ме притеснява и се чудя дали като порасне няма да стане проблем и да почне да хапе?
Niki

Мнениеот LStaley » Пет Дек 16, 2011 9:56 am

Това е най-забавното в едно куче.
Не се притеснявай, това е напълно в природата на едно кученце.
Христофор го правеше това като малък, а сега като юноша игрите с него са същите :) Уж ти носи гумения кокал, но не ти го дава напълно :) Закачка трябва да има. Всичко е нормално :)
LStaley

Предишна

Назад към Поведение и обучение на малко куче